informatie

Voor lessen en samen accordeonspelen komen wij bijeen in De Meerpaal, De Rede 80-82, Dronten. De lessen zijn op woensdagmiddag en -avond. Wil je ook accordeonspelen? Opgave kan via www.meerpaal.nl/cursus 

 

Meer informatie over de mogelijkheden, de lestijden en het lesgeld zijn te vinden op:  www.meerpaal.nl/cursus/accordeon/

   

Voor nieuwe leden die (nog) niet in het bezit zijn van een eigen accordeon stelt OSIVEO huuraccordeons beschikbaar. De vereniging beschikt over klavier- en knopaccordeons.

De huur van een klavieraccordeon is € 8, - per maand, die van een knopaccordeon bedraagt € 15,- per maand.

Onze docente is Marga Menninga 

 

Marga Menninga heeft accordeon gestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem bij Miny Dekkers. Ze heeft aanvullende dirigentencursussen gevolgd in Arnhem en Enschede en heeft diverse masterclasses gevolgd bij onder andere Friedrich Lips, Mogens Ellegaard en Geir Draugsvoll.

Al tijdens haar studie was lesgeven haar passie. Marga is dirigent en docent geweest bij verschillende accordeonverenigingen en heeft daarnaast een eigen lespraktijk. Hier geeft ze naast accordeonlessen, blokfluitlessen en Spelen met Muziek. Na een periode van muziekprojecten voor kinderen van basisscholen heeft Marga de PABO gedaan en is nu werkzaam in het basisonderwijs als leerkracht.

 

Marga's doel is altijd om zoveel mogelijk plezier en vooruitgang met elkaar te combineren. Iedereen is anders, heeft niet alleen een andere smaak maar is ook fysiek en qua ontwikkeling verschillend. Hierop inspelen is iets wat voor haar de grootste uitdaging is.